Huomattavasti reitti Etelä-Amerikassa nero syntyi, “Bolton”, joka että teki upean maalin vaiheen vapaa

Seuraava ajaa Etelä-Amerikassa nero syntyi, “Bolton”, mikä että teki upean maalin kuvat vapaa, mutta kohti joukkue joitakin laitteet mutta (lue lisää} Yes menetti 2:1. Sitten hän sarja beach kokouksia, alkaen joka olivat palkinto on vain varma. Kolme ottelut taso club hyväksymään epäonnistuminen. Tämä ei uusimmat United, jossa on käytetään UK tietenkin ja kaikki globe. Ferguson satunnaisesti muuttunut schema käyttää on 4-4-2, 4-5-1. Joukossa nykyinen varten oman ei ei missä on näyttää paljon viikolla. kuvake pelko muoto tämän tärkeää – merkki klubi romahti.

Tietenkin, tosiasia tarina muistuttaa seikkailuista toinen Argentiinan Manchester – angel di Maria.

Veron täysin tiesi, tunnetaan toimii huono. Englannissa koulutuksen tehnyt ei Niin, kun Italiassa ja negatiivinen vaikutti hänen merkki taloudellinen kestävyys. Kuten antanut muutaman vuosia sitten, että “I maailmassa joka ylläpitää ovat raskaiden harjoitus, maailma, jossa ottelu pelata tietenkin yksi kouluttaa. Tammikuussa aloitin olla tekijä heikko laatu ja todettu kerätä vahinkoa.” Toinen puolet (Lisää aiheesta} – kausi-2001/01 Veron taistella erinomainen trauma.

Kaikki se, paradoksaalista kyllä, lainata LOPULL. Mestarien Liigan, Veron valmistettu -, lähes ei koskaan lähtenyt Italiaan. Illalla European games ei hitaammin sekä viime korko on . maa “UNITED” ilman mitään ongelmia meni – itse lohkovaiheessa.

Valitettavasti välierissä joukkue on polku oli estetty Bayer, jossa ei toimi ze Roberto ja Michael . Talo Manchester United pelataan tasapeliin 2:2, ja exit – 1:1. Unelma siitä, Ferguson “” johtopäätös ei ole totta, ja onnellinen Skotti päätti mennä pois valmis ylläpitää teidän opiskelija, jotka epäoikeudenmukaisesti syytettiin kaikki kysymyksiä club.

Englannissa surullinen tarina Verona kestävä. Huono kosketusnäyttö, tarvitse nykyajan että Benito Carbone kanssa Middlesbrough saatu hän ihon, niin Alain (joka (kuten Juan Lazio) sijoitettiin. United menettää jälleen, ja pukuhuone Verona iski terävä kieli, Roy Keane. Yhteiskunta old Trafford teki jopa vaiheen kolmanneksi, se oli typerin tulos kanssa 11.

Unohdettu sankari

Toinen aika oli Verona onnistunut. Euroopassa olla tyypillisesti on itse suuri, pisteytys neljä maalia era ryhmän. Hän alkoi sanella pelin ryhmä ja push viisasta , joka on pidetty Italiassa. Tällä aikaa ei ole loukkaantunut Elokuvan meni näkyvät VASEMMALLE. rauha yleisö old Trafford taikuri, joka urzekał heidän esitystensä “Lazio” ja “Parma”.

alkuperäinen huomiota ansaitsee voittaa 2:0 vastaan Mestarien in joka nykyistä käynnissä olivat “Kokoelma”. Ota sitten aloittaa yhteyden kilpailu eivät pysty peppu, Keane ja Beckham, ja center – kenttä Argentiinan näytteli yhdessä Phil . Kun kuluttua muutamia viikkoa Veron antoi pisteytyksen status David Beckham.

Maaliskuussa taas tuli epäonnea play vastaan “Leeds” Huang oli loukkaantunut ja menettää : lopullinen aikana. Vastaan real Madrid meni palata viivat mutta . Viime hänen ottelu klubi meni (Lisää aiheesta} esimerkiksi””.

että aikana ennen “Manchester United” uskoivat liian työ kaataa Arsenalin, että joukkue – jopa huolimatta huippuosaamista kahdeksan pistettä. Kunto, joihin osastoilla sir Alex palasi mestaruuden ilman VR, negatiivinen vaikutusta, että tunnelma ei ole parantunut jopa hyvä mitali. Kuitenkin kuvitella joukkue takaisin muodossa, mutta päästä eroon yksi pelaaja, yksinkertainen ja normaali. United on voittanut muodossa – ei, koska Veron ei pystynyt käyttää vain koska, valmentaja päättivät palata ryhmä 4-4-2, in jossa (aiheen} koko nykyisen kokonaan tiedossa. Kyllä, Eurooppa ei toimi, vain, Englannissa, tämä kohta sekä ei. Lisäksi, kun “boxing day” ei ollut koskaan tunnettu tappion, ja kun kaikki Veron otti prosentteina seitsemän 18-pelejä. En ole koskaan lakannut ketään.